?

Onderhoud juli 2009

Gewijzigd en / of toegevoegd:

 • Startpagina
 • Thema van de foto’s van de komende maand: dans. Na een heel jaar niet, mag dat wel weer eens. Lalala Human Steps en Pilobolus heb ik het afgelo­pen seizoen gezien. De andere dansjes zijn van langer geleden.
 • Home
 • Geen wijzigingen.
 • Diensten
 • Geen wijzigingen.
 • Presentaties
 • Aan Excel.ppt en PowerPoint.ppt heb ik een paar aardige grafiekvoorbeel­den (identiek) toegevoegd: Adressen, Familie en gezin, Studie en werk, Hobby’s en Vakanties (3 stuks) e.a. Alle getoonde data (gegevens) zijn gefin­geerd.
 • Voorbeeldbestanden
 • Excel
 • De nieuwe grafieken uit Excel.ppt en PowerPoint.ppt zitten ook (echt wer­kend) in DiversenGrafieken.xls. Tevens heb ik allerlei grafiekvoor­beel­den toegevoegd die al in andere mappen zaten. Het aantal bladen groeide van 10 naar 36.
 • Access
 • Geen wijzigingen.
 • Word
 • Aan BladwijzersEnVelden.doc een ‘voorbeeldje’ toegevoegd hoe je 14 dagen bij de huidige datum op kunt tellen. Heftig!
 • PowerPoint
 • Geen wijzigingen.
 • Kalender
 • Geen wijzigingen.
 • Contact
 • Geen wijzigingen.
 • Links
 • In de categorie ‘Vriend en …’ (alhoewel ik hem niet ken) een link toegevoegd naar DeBacker. In de linker kolom op die site word ik met straatlengten verslagen in (on)gein, flauwekul, taalcuriosa en leuke links.
 • Blog
 • Volgende maand in de lichtkrant: economie in verband met de blog De Kredietcrisis II, aangevuld met ongeveer 30 andere onzinzinnen. (<- Dit woord komt er ook bij.)
 • Nieuwe blogs: Schoolpijn (plaatsing verboden door uitgever Meulenhof), De Kredietcrisis II, TROS Ka-merbreed, Wat de burger niet begrijpt en Wat kost een allochtoon.
 • Alle links naar ‘gewone’ blogs in de ‘onderhoudblogs’ bijgewerkt.

Plaats een reactie